Vastuullisesti kasvatetut ainekset

Kaikki Knorr-tuotteisiin käytettävä sato kasvatetaan mahdollisimman luonnollisesti – peltoaukeilla auringossa ja korjattuna juuri oikeaan aikaan.

Laatua – siemenestä pöytään

Knorr-tuotemerkin reseptissä parempaan makuun on neljä keskeistä ainesosaa: periaatteemme, että kasvisten tulisi kasvaa luonnollisesti auringossa peltoaukealla ja että sato tulisi korjata sen ollessa parhaimmillaan, omistautuneet maanviljelijämme ja ammattilaiskokkimme gastronomiasektorilta – lisäksi ikivanha kuivatusmenetelmä, joka vangitsee kasvisten luonnolliset aromit.

Mutta älä tyydy ainoastaan sanaamme. Koe Knorr-tuotteiden maukkaus itse jo tänään.

Knorr-tuotemerkin vihreät säännöt

Kaikki kasviksemme kasvatetaan ulkona ja kypsytetään auringossa. Korjaamme kasvikset sesongin aikana sadon ollessa maukkaimmillaan. Sadot noudattavat luonnollisia sesonkejaan ja niiden annetaan kehittää makunsa ja arominsa omalla ajallaan ilman hoputtamista.

Knorr tekee yhteistyötä maailmanlaajuisesti yli kymmenen tuhannen maanviljelijän kanssa, joista jokaisella on yksi tavoite mielessä: kasvattaa maukkaita kasviksia, jotka sisältävät terveellisiä ravintoaineita. He tuntevat alueensa parhaiten, varmistavat taloudellisen toimeentulon yhteisöissään ja ovat sitoutuneita vastuulliseen maatalouteen, jotta viljelyperinne pysyy elossa.

Knorr, maanviljelijämme ja kokkimme tekevät yhteistyötä käsi kädessä luontoäidin kanssa, jotta voimme tuottaa maukkaimmat kuviteltavissa olevat tuotteet – keitoista ja salaattikastikkeista aina terveellisiin aineksiin seuraavaa herkullista päivällistä varten.

Maanviljelijämme…

… suhtautuvat intohimoisesti viljelyyn, …

… ovat alansa asiantuntijoita ja…

… noudattavat ohjeistuksiamme vastuullisuudesta viljelyssä.

Knorr on apunasi!

Ellemme olisi vakavissamme laatusitoumuksemme suhteen, emme esittelisi toimiamme koko maailmalle.

Mutta teemme paljon, ja haluamme kertoa siitä koko maailmalle.