Knorr-tuotteet viljelty ulkona ja suoraan pellolta

Knorr on aina ymmärtänyt, miten tärkeää on antaa luontoäidin kulkea omaa tietään. Siksi kaikki kasviksemme kasvatetaan peltoaukeilla. 

Tekemällä yhteistyötä maanviljelijöiden kanssa kaikkialla maailmassa voimme korjata jokaisen sadon täsmälleen oikeaan aikaan, sen ollessa huipussaan.

Näin sadot saavuttavat makunsa omalla ajallaan ilman että niitä hoputetaan. Kun satojen yksilöllisiä sesonkeja noudatetaan, kullakin sadolla on parhaat mahdollisuudet saavuttaa optimaalinen määrä ravintoaineita ja mikroravintoaineita. Lopullinen kuivausprosessi säilyttää kasvisten hyvyyden ja maun.

Emme koskaan tingi tuoreudesta vain siksi, että monet elintarviketuotteemme ovat kuivattuja. Itse asiassa kuivattaminen on yksi luonnollisimmista säilytystavoista. Kun auringon kypsyttämät kasvikset kuivataan välittömästi, tuotteiden luonnolliset vitamiinit, mineraalit, maut ja aromit voidaan säilyttää. Näin ne säilyvät ruokapöytääsi.

Kuivatut kasvikset ja yrtit säilyttävät makunsa ja arominsa keskimäärin pidempään kuin tuoreet vihannekset ja yrtit, ja ne tuovat usein voimakkaamman maun ruokaan.

Tiedämme, että hyvä maku, terveys ja vastuullisuus ovat tärkeitä sinulle ja perheellesi. Ja haluamme, että pystyt tekemään tietoon perustuvan valinnan siitä, mitä tuotteita ostat ja käytät.