Knorr-kokit tuotteiden reseptiikan takana

Knorr työllistää maailmanlaajuisesti satoja kokkia, jotka kehittävät uusia reseptejä sekä parantavat nykyisiä tuotteitamme. Heitä yhdistää yksi asia: intohimo ruokaa kohtaan. Inspiroidu heidän työstään, lue heidän päivittäisistä tehtävistään Knorrin tuotekehityskeskuksessa ja saa heiltä neuvoja terveelliseen ruoanlaittoon ja herkullisiin aterioihin.

Kokit ovat aina olleet tärkeitä Knorr tuotemerkille. He jakavat intohimomme ruokaa kohtaan, kiinnittävät samalla tavalla huomiota yksityiskohtiin ja meidän tavoin kieltäytyvät ehdottomasti tinkimästä raaka-aineista. Kokkiemme asiantuntemus gastronomiasta ja fine diningistä takaa, että hyvä ruoka on aina ensimmäisenä tärkeysjärjestyksessä ja Knorr-tuotteet ovat aina vain parempia. Samalla he etsivät jatkuvasti uusia ja innovatiivisia makuelämyksiä. Eri puolilla maailmaa sijaitsevat Knorr- asiantuntijakokit yhdistävät kulinaarisen huippuosaamisen ymmärrykseen tarpeista ja tekniikoista, jotka muokkaavat lopullisen aterian. Lopputuloksena on maukkaita tuotteita, jotka helpottavat elämää – tinkimättä laadusta tai hyvistä ainesosista.

Yhdessä olemme saavuttaneet suuria harppauksia Knorr- tuotteiden ja reseptien laadun parantamisessa. Seuraavat faktat voivat innoittaa sinua valmistamaan omia herkullisia aterioita kotona.  Knorr-tuotteiden reseptiikan testauksessa on ollut mukana tuhansia kuluttajia!

Olemme vaihtaneet ainesosia paremmanlaatuisiin:

  • Porkkanamehujauheen käyttäminen ilmakuivatun porkkanajauheen sijasta antaa luonnollisemman maun ja värin.
  • Kurpitsajauhe valmistetaan nyt tietystä lajikkeesta ja se valmistetaan huolellisesti, jotta sen luonnolliset ominaisuudet säilyvät.
  • Käytämme vihreiden papujen paloja mannasuurimoiden tai jauheen sijaan. Ne ovat paremmanlaatuisia ja näyttävät paremmalta, jolloin tuloksena on parempi tuote.

Teemme resepteistämme terveellisempiä ja pyrimme poistamaan:

  1. Arominvahventeita (esimerkiksi mononatriumglutamaatti)
  2. E-numeroita (lisäaineita)
  3. Keinotekoisia säilöntäaineita
  4. Keinotekoisia väriaineita

Olemme myös alentaneet suolapitoisuuksia tuotteissamme.

Kokkimme…

… suhtautuvat intohimoisesti ruokaan …

… ovat alansa asiantuntijoita …

… tavoittelevat täydellisyyttä maun suhteen.