Spaghetteria parsakaali-mozzarellapasta

Luo italialaista tunnelmaa keittiöön Knorr Spaghetterian avulla. Parsakaali-mozzarellapasta on herkullinen spiraalipasta-ateria parsakaalikastikkeessa, jossa on mieto mozzarellan maku. Täydennä ateria kasviksilla ja ruisleivällä.

Ainesosat

Pasta (DURUMVEHNÄJAUHO, KANANMUNA) 75%, palmurasva, perunatärkkelys, suola, sokeri, LAKTOOSI, parsakaali 1,2 %, hiivauute, JUUSTOJAUHE 0,9% (med bl.a. mozzarella-JUUSTO 0,5%, herajauhe (MAITO)), MAITOPROTEIINI, sipulijauhe, kukkakaali, aromi, persilja, SELLERINLEHTI, maltodekstriini, kurkuma, SOIJAKASTIKE (SOIJAPAPU, VEHNÄ), happo (sitruunahappo), savustettu hiiva, savuaromi.
Saattaa sisältää jäämiä selleristä.
Unilever edistää kestävän kehityksen mukaista palmuöljyn tuotantoa.
Lue lisää: http://www.unilever.fi/sustainable-living/

Suositus

Tarkista ainesosat pakkauksesta mahdollisten muutosten vuoksi.

Paino

157g

Annoksia

2

Valmistus

1. Mittaa 5 dl vettä kattilaan.

2. Lisää joukkoon pussin sisältö ja sekoita tasaiseksi. Anna kiehua hiljalleen ilman kantta n. 7 min. tai kunnes ruoan koostumus on sopiva. Sekoita pastaa kuumentamisen aikana.

Tarjoa kypsäksi paistetun broilerin rintaleikkeen kanssa, joka on kääritty parmankinkkuun. Ripottele pinnalle tuoretta persiljaa.

Säilytys

Kuivassa huoneenlämmössä

Lajittelu

Sekajätteisiin

Ravintosisältö

Ravintosisältö  
per 100g
per annos (240g)
% * per annos
Energiaa 
514kJ / 122kcal
1347kJ / 320kcal
16 %
Proteiinia 
3,9g
10g
20 %
Hiilihydraatteja 
19g
50g
19 %
Josta sokereita 
1,8g
4,7g
5 %
Rasvaa 
2,9g
7,6g
11 %
Josta tyydyttyneitä rasvahappoja 
1,6g
4,2g
21 %
Ravintokuitua 
0,8g
2,1g
Suola 
0,85g
2,2g
37 %
*GDA = aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ / 2 000 kcal).