Pasta carbonara

Pasta Carbonara on herkullinen persiljalla maustettu spirellipasta-ateria pekonikastikkeessa. Täydennä ateria kasviksilla ja ruisleivällä. Luo italialaista tunnelmaa keittiöön Knorr Spaghetterian avulla! Se on helppo, kevyempi ja herkullinen ateria kahdelle.

Ainesosat

Pasta (DURUMVEHNÄJAUHO) 72%, palmurasva, JUUSTOJAUHE 5,4% (JUUSTO, herajauhe (MAITO), riisijauho, suola, pekoni 1,6 % (sika, suola), sokeri, LAKTOOSI, MAITOPROTEIINI, hiivauute, yrtit (persilja, ruohosipuli), mausteet (mm. valkosipuli), aromi (mm. MAITO), hernetärkkelys, happo (sitruunahappo). Saattaa sisältää jäämiä kananmunasta, selleristä ja sinapista. 
Unilever edistää kestävän kehityksen mukaista palmuöljyn tuotantoa. 
Lue lisää: http://www.unilever.fi/sustainable-living/

Suositus

Tarkista ainesosat pakkauksesta mahdollisten muutosten vuoksi.

Paino

157g

Annoksia

2

Valmistus

1. Mittaa 5 dl vettä kattilaan.

2. Lisää joukkoon pussin sisältö ja sekoita tasaiseksi. Anna kiehua hiljalleen koko ajan sekoittaen ilman kantta n. 7 minuuttia tai kunnes ruoan koostumus on sopiva.

Lisää pilkottua kevätsipulia ja kinkkukuutioita ennen tarjoilua.

Säilytys

Kuivassa huoneenlämmössä

Lajittelu

Sekajätteisiin

Ravintosisältö

Ravintosisältö  
per 100g
per annos (240g)
% * per annos
Energiaa 
525kJ / 125kcal
1365kJ / 325kcal
16 %
Proteiinia 
3,9g
10g
20 %
Hiilihydraatteja 
18g
47g
18 %
Josta sokereita 
1,0g
2,6g
3 %
Rasvaa 
3,6g
9,4g
13 %
Josta tyydyttyneitä rasvahappoja 
2g
5,2g
26 %
Ravintokuitua 
0,9g
2,3g
Suola 
0,93g
2,3g
38 %
*GDA = aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ / 2 000 kcal). Huom. hiilihydraattien määrä per 100g on merkitty tuotepakkauksessa virheellisesti 1,8g per 100g. Oikea määrä hiilihydraatteja on 18g per 100g.