Knorr Snack Pot Vihanneksenmakuinen

Knorr Vihanneksenmakuinen kuppinuudeli on maukas pika-ateria, jonka valmistat ja nautit helposti. Höyryävä ja maistuva keitto on valmis, kun lisäät siihen lorauksen kuumaa vettä. Lounaan tai välipalan tekeminen ei voisi olla kätevämpää. Vihanneksenmakuinen nuudelikeitto liikkuu kätevästi mukana vaikkapa salkussa tai treenikassissa. Maukas keittoateria on käden ulottuvilla aina kun nälkä yllättää.

Ainesosat

Nuudelit 86 %: VEHNÄJAUHO, tapiokatärkkelys, palmuöljy#, suola, stabilointiaine (E466, E451), nostatusaineet (E500, E501), SOIJAKASTIKE (SOIJAPAVUT, vesi, suola), maissi, porkkana, purjosipuli. Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, maitoa, seesaminsiemeniä, selleriä, äyriäisiä, nilviäsiä ja kalaa.
Öljy 6 %: Riisileseöljy. Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenia, kananmunaa, maitoa, soijaa, seesaminsiemeniä, selleriä, äyriäisiä, nilviäsiä ja kalaa.
Mausteseos 8 %: Aromi (sisältää SELLERIÄ, SOIJAPAPUA, VEHNÄÄ), sokeri, suola, arominvahventeet (E621, E640, E635, E627, E631), sipulijauhe 5,1 %, chili, porkkanajauhe 2,5 %, valkosipuli, SOIJAKASTIKEJAUHE (SOIJAPAVUT, VEHNÄ, suola, mallasuute, palmuöljy#), SELLERI, pippuri. Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, maitoa, seesaminisiemeniä, äyriäisiä, nilviäsiä ja kalaa. Unilever edistää kestävän kehityksen mukaista palmuöljyn tuotantoa.Lue lisää: www.unilever.com/sustainable-living

Suositus

Tarkista ainesosat pakkauksesta mahdollisten muutosten vuoksi.

Paino

65g

Annoksia

1

Valmistus

  1. Avaa kansi ja lisää kiehuvaa vettä kuppiin merkittyyn rajaan asti.
  2. Sekoita ja aseta kansi takaisin.
  3. Odota 5 minuuttia ja sekoita uudelleen. Ateria on valmis.

Säilytys

Kuivassa huoneenlämmössä

Lajittelu

Pakkaus sekajätteisiin.

Ravintosisältö

Ravintosisältö  
per 100g/ml
Energiaa 
355kJ / 84kcal
Proteiinia 
1,5g
Hiilihydraatteja 
11g
Josta sokereita 
0,7g
Rasvaa 
3,8g
Josta tyydyttyneitä rasvahappoja 
1,6g
Suola 
0,87g