Spaghetti Bolognese ateria-aines

Koko perheen suosikkiruoka Spaghetti Bolognese valmistuu nyt helposti ja nopeasti. Ateria-aines sisältää kaikki bolognesekastikkeeseen tarvittavat mausteet -lisää vain jauheliha! Luonnolliset raaka-aineet ja vastuullisesti viljellyt tomaatit takaavat herkullisen lopputuloksen.

Ainesosat

Tomaattisosejauhe 32 %, sipuli, sokeri, merisuola, tomaattipalat1 9,3 %, porkkana, perunatärkkelys, valkosipuli 3,5 %, neitsytoliiviöljy, paprika, yrtit (oregano, rosmariini, timjami), pippuri. Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenia, maitoa, kananmunaa, selleriä ja sinappia. 1Kestävillä viljelysmenetelmillä kasvatetuista tomaateista. Lue lisää: www.knorr.fi.

Suositus

Tarkista ainesosat pakkauksesta mahdollisten muutosten vuoksi.

Paino

43g

Annoksia

3-4

Valmistus

Lisää vain:

  • 250 g spagettia
  • 200 g jauhelihaa
  • 1 rkl öljyä
  • 2,5 dl vettä
  1. Keitä spagetti ohjeiden mukaan.
  2. Ruskista jauheliha paistinpannulla tilkassa öljyä.
  3. Lisää mausteseos ja vettä. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua 5 min ajan.

Säilytys

Kuivassa huoneenlämmössä

Lajittelu

Pakkaus sekajätteisiin

Ravintosisältö

Ravintosisältö  
per 100g
per annos**
% * per annos
Energiaa 
1285kJ/306kcal
2125kJ/507kcal
26%
Proteiinia 
8,5g
25g
50%
Hiilihydraatteja 
54g
65g
25%
Josta sokereita 
38g
6,2
7%
Rasvaa 
4,3g
17g
24%
Josta tyydyttyneitä rasvahappoja 
0,7g
5,2g
26%
Ravintokuitua 
12g
5,8g
Suola 
11,7g
1,8g
30%
*GDA = aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ / 2 000 kcal).