Lasagnette ateria-ainekset

Knorr Lasagnette houkuttelee koko perheen pöydän ääreen yhdistelemällä mietoja mausteita ja pieniä pastapaloja. Miedonmakuinen ja herkullinen pastaruoka on erityisesti perheen pienimpien mieleen. Paukkaus sisältää kastikeainekset ja pastan, joten sinun tarvitsee lisätä vain jauheliha, maito ja juustoraaste. Yhdestä pakkauksesta saa 3-4 annosta Lasagnettea.

Ainesosat

Lasagnettepasta 65%: DURUMVEHNÄJAUHO. Saattaa sisältää jäämiä maidosta, kananmunasta ja selleristä.
Kastikeainekset 35%: Tomaattipyrejauhe* 34%, perunatärkkelys, palmurasva, VEHNÄJAUHO, suola, sokeri, sipuli, valkosipuli, purjosipuli, mausteet, aromi (mm.VEHNÄ, OHRA), porkkana, yrtit, hiivauute, hydrolysoitu kasviproteiini, pekonirasva (rasva, hapettumisenestoaine (rosmariiniuute)), punajuurijauhe, kaliumkloridi, JUURISELLERI, maltodekstriini, sitruunamehujauhe. Saattaa sisältää jäämiä maidosta ja kananmunasta.
*Kestävillä viljelysmenetelmillä kasvatetuista tomaateista.
Unilever edistää kestävän kehityksen mukaista palmuöljyn tuotantoa.
Lue lisää: http://www.unilever.fi/sustainable-living/

Suositus

Tarkista ainesosat pakkauksesta mahdollisten muutosten vuoksi.

Paino

180g pastapalat + 93g kastikeainekset = 273g

Annoksia

4

Valmistus

Pakkaus sisältää kastikeainekset sekä pastan lasagnetteateriaan.

Lisää vain:

  • 500g jauhelihaa
  • 1 rkl Becel juoksevaa kasvirasvasekoitetta
  • 3dl maitoa
  • 6dl vettä
  • Hieman juustoraastetta
  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Lisää 1 rkl juoksevaa kasvirasvasekoitetta paistokasariin ja ruskista siinä 500g jauhelihaa. Lisää joukkoon kastikeainekset, 3dl maitoa ja 6dl kylmää vettä. Sekoita ja anna kiehua muutaman minuutin ajan.
  2. Laita pastapalat voideltuun uunivuokaan ja kaada kastike tasaisesti pastan päälle. Ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta.
  3. Paista uunissa keskitasolla 25-30 minuuttia. Anna Lasagnetten vetäytyä 5 minuutta ennen tarjoilua.

Uusia makuelämyksiä saat muokkaamalla reseptiä esim. näin:

  • Paista yksi pilkottu sipuli pannulla.
  • Korvaa jauheliha broilerin fileellä ja paista sipulin kanssa. Lisää joukkoon suikaloitu punainen paprika.
  • Seuraa tämän jälkeen valmistusohjeita. 

Säilytys

Kuivassa huoneenlämmössä

Lajittelu

Pakkaus kartonkeihin. Pussi muoveihin / sekajätteisiin.

Ravintosisältö

Ravintosisältö  
per 100g
per annos** (420g)
%* per annos
Energiaa 
550kJ / 140kcal
2300kJ / 590kcal
27 %
Proteiinia 
8g
34g
30 %
Hiilihydraatteja 
11g
47g
18 %
Josta sokereita 
3g
13g
14 %
Rasvaa 
6g
25g
70 %
Josta tyydyttyneitä rasvahappoja 
2,5g
11g
20 %
Ravintokuitua 
0,7g
3g
Suola 
0,58g
2,5g
42 %
*GDA = aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ / 2 000 kcal). **Ohjeen mukaan valmistetussa ruoassa on käytetty maitoa (1,5% rasvaa), Becel (82% rasvaa), jauhelihaa (10% rasvaa).