Knorr 100 % Luonnollinen Lasagnette

Knorr 100 % luonnollisilla Lasagnette ateria-aineksilla valmistat helposti herkullisen aterian. Tässä Lasagnette-aineksessa ei ole lisäaineita, aromivahventeita tai muita epäluonnollisia aineita, joten voit hyvällä omallatunnolla valmistaa helposti ja nopeasti lasagnetten. Lisää ateria-aineksiin vain ohjeiden mukaisesti jauhelihaa, maitoa ja hieman juustoraastetta. Pakkauksesta valmistuu 3-4 annosta.

Ainesosat

Lasagnettepasta 67 %: DURUMVEHNÄJAUHO.
Kastikeainekset 33 %: Tomaattipyre* 41 %, VEHNÄJAUHO, perunatärkkelys, merisuola, sipuli* 4,1 %, sokeri, basilikaöljy (auringonkukkaöljy, basilika), tomaatti* 2,8 %, sieni, valkosipuli*, mausteet (mm. savustettu chili-paprika, mustapippuri), yrtit (mm. oregano*, basilika*). Saattaa sisältää jäämiä maidosta, kananmunasta, soijasta, selleristä ja sinapista.

*Kestävän kehityksen mukaisesti viljeltyjä.

Lue lisää: www.unilever.com/sustainable-living.

Suositus

Tarkista ainesosat pakkauksesta mahdollisten muutosten vuoksi.

Paino

180 g pastalevyt + 88 g kastikeainekset = 268 g

Annoksia

3-4

Valmistus

Pakkaus sisältää kastikeainekset ja pasta lasagnette pasta-ateriaan.

Lisää vain:

  • 300 g jauhelihaa
  • 2 rkl öljyä
  • 300 g herkkusieniä
  • 200 g porkkanaa
  • 7 dl maitoa
  • (hieman juustoraastetta)

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Lisää 2 rkl öljyä paistokasariin ja ruskista 300 g jauhelihaa. Lisää pannulle pilkotut herkkusienet ja raastetut porkkanat. Anna hautua 3-4 minuuttia. Lisää joukkoon kastikeainekset ja 7 dl maitoa. Sekoita ja anna kiehua muutaman minuutin ajan.

2. Laita pastapalat voideltuun uunivuokaan ja kaada kastike tasaisesti pastan päälle. Ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta.

3. Paista uunissa keskitasolla 25-30 minuuttia. Anna Lasagnetten vetäytyä 5 minuutta ennen tarjoilua.

 

Kasvisvinkki:

Raasta 1 porkkana (200 g) ja kuullota se pehmeäksi pannulla. Lisää 1 raastettu kesäkurpitsa (300 g) ja 150 g herkkusieniviipaleita, paista 2 min. Lisää kastikeainekset, sekoita ja lisää 7 dl maitoa sekä 2,5 dl auringonkukkaöljyä, kiehauta. Aseta kerroksiksi kastiketta ja lasagnettelevyjä sekä salaattipinaattia. Paista uunissa.

Säilytys

Kuivassa huoneenlämmössä.

Lajittelu

Pakkaus kartonkeihin. Pussi muoveihin / sekajätteisiin.

Ravintosisältö

Ravintosisältö  
per 100 g
per annos** (370 g)
% * per annos
Energiaa 
634 kJ/152 kcal
2346 kJ/562 kcal
28 %
Proteiinia 
8,40 g
31 g
62 %
Hiilihydraatteja 
15,29 g
56 g
21 %
Josta sokereita 
5,10 g
19 g
21 %
Rasvaa 
5,89 g
22 g
31 %
Josta tyydyttyneitä rasvahappoja 
2,06 g
7,8 g
39 %
Ravintokuitua 
1,81 g
Suola 
0,65 g
2,4 g
40 %
*GDA = aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ / 2 000 kcal). **Ohjeen mukaan valmistetussa ruoassa on käytetty maitoa (1,5 % rasvaa), öljyä, jauhelihaa (10 % rasvaa), herkkusieniä ja porkkanaa.