Knorr 100 % Luonnollinen Lasagne

Knorr 100 % luonnollisilla Lasagne ateria-aineksilla valmistat helposti herkullisen aterian. Tässä Lasagne-aineksessa ei ole lisäaineita, aromivahventeita tai muita epäluonnollisia aineita, joten voit hyvällä omallatunnolla valmistaa helposti ja nopeasti lasagnen. Lisää ateria-aineksiin vain ohjeiden mukaisesti jauhelihaa, maitoa ja hieman juustoraastetta. Pakkauksesta valmistuu 3-4 annosta.

Ainesosat

Lasagnepasta 66 %: DURUMVEHNÄJAUHO.
Kastikeainekset 34 %: Tomaattipyre* 41 %, VEHNÄJAUHO, perunatärkkelys, merisuola, sipuli* 4,1 %, sokeri, basilikaöljy (auringonkukkaöljyä, basilika), tomaatti* 2,8 %, sieni, valkosipuli*, mausteet (mm. savustettu chili-paprika, mustapippuri), yrtit (mm. oregano*, basilika*). Saattaa sisältää jäämiä maidosta, kananmunasta, soijasta, selleristä ja sinapista.
*Kestävän kehityksen mukaisesti viljeltyjä.

Lue lisää: www.unilever.com/sustainable-living.

Suositus

Tarkista ainesosat pakkauksesta mahdollisten muutosten vuoksi.

Paino

170 g pastalevyt + 88 g kastikeainekset = 258 g

Annoksia

3-4

Valmistus

Pakkaus sisältää kastikeainekset sekä lasagnelevyt lasagneen.

Lisää vain:

  • 300 g jauhelihaa
  • 2 rkl öljyä
  • 300 g herkkusieniä
  • 200 g porkkanaa
  • 7 dl maitoa
  • (hieman juustoraastetta)

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Lisää 2 rkl öljyä paistokasariin ja ruskista 300 g jauhelihaa. Lisää pannulle pilkotut herkkusienet ja raastetut porkkanat. Anna hautua 3-4 minuuttia. Lisää joukkoon kastikeainekset ja 7 dl maitoa. Sekoita ja anna kiehua muutaman minuutin ajan.

2. Laita voidellun vuoan pohjalle hieman kastiketta ja päälle lasagnelevyjä. Kokoa kerroksittain pastalevyjä ja kastiketta. Aloita ja lopeta kerrokset
kastikkeella. Ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta.

3. Paista uunissa keskitasolla 25-30 minuuttia. Anna Lasagnen vetäytyä 5 minuutta ennen tarjoilua.

 

Kasvisvinkki:

Raasta 1 porkkana (200 g) ja kuullota se pehmeäksi pannulla. Lisää 1 raastettu kesäkurpitsa (300 g) ja 150 g herkkusieniviipaleita, paista 2 min. Lisää kastikeainekset, sekoita ja lisää 7 dl maitoa sekä 2,5 dl auringonkukkaöljyä, kiehauta. Aseta kerroksiksi kastiketta, salaattipinaattia ja lasagnelevyjä, viimeinen kerros kastiketta. Gratinoi uunissa.

Säilytys

Kuivassa huoneenlämmössä

Lajittelu

Pakkaus kartonkeihin. Pussi muoveihin / sekajätteisiin.

Ravintosisältö

Ravintosisältö  
per 100 g
per annos** (365 g)
% * per annos
Energiaa 
628 kJ/150 kcal
2292 kJ/548 kcal
27 %
Proteiinia 
8,37 g
31 g
61 %
Hiilihydraatteja 
14,91 g
55 g
21 %
Josta sokereita 
5,11 g
19 g
21 %
Rasvaa 
5,92 g
22 g
31 %
Josta tyydyttyneitä rasvahappoja 
2,07 g
7,7 g
38 %
Ravintokuitua 
1,8 g
Suola 
0,65 g
2,4 g
40 %
*GDA = aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ / 2 000 kcal). **Ohjeen mukaan valmistetussa ruoassa on käytetty maitoa (1,5 % rasvaa), öljyä, jauhelihaa (10 % rasvaa), herkkusieniä ja porkkanaa.