Family Lasagne ateria-ainekset

Spagetti bolognese - jokaisen perheen klassikkoruoka. Valmista herkullinen spagetti bolognese perheelle tai vaikka ystäville. Voit tuunata makua esimerkiksi lisäämällä Creme Bonjour tuorejuustoa kastikkeen joukkoon. Spagetti Bolognese on nopea ja vaivaton valmistaa!

Ainesosat

Lasagnepasta 72%: DURUMVEHNÄJAUHO. Saattaa sisältää jäämiä maidosta, kananmunasta ja selleristä.
Kastikeainekset 28%: Tomaattipyrejauhe* 37%, perunatärkkelys, hernetärkkelys, VEHNÄJAUHO, suola, sokeri, sipuli, palmurasva, pekonirasva (rasva, hapettumisenestoaine (rosmariiniuute)), aromi (mm. VEHNÄ, OHRA), mausteet (mm. valkosipuli), hydrolysoitu kasviproteiini, hiivauute, kaliumkloridi, porkkana, JUURISELLERI, yrtit, punajuurijauhe.
Saattaa sisältää jäämiä maidosta ja kananmunasta.
*Kestävillä viljelysmenetelmillä kasvatetuista tomaateista.

Unilever edistää kestävän kehityksen mukaista palmuöljyn tuotantoa.
Lue lisää: http://www.unilever.fi/sustainable-living

 

Suositus

Tarkista ainesosat pakkauksesta mahdollisten muutosten vuoksi.

Paino

265g pastaa + 98g kastikeainekset = 363g

 

Annoksia

6

Valmistus

Pakkaus sisältää kastikeainekset sekä lasagnelevyt lasagneen.

Lisää vain:

  • 750g jauhelihaa
  • 1 rkl Becel juoksevaa kasviraskasekoitetta
  • 4 dl maitoa
  • 8dl vettä
  • Hieman juustoraastetta

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Lisää 1 rkl juoksevaa kasvirasvasekoitetta paistokasariin ja ruskista siinä 750g jauhelihaa. Lisää joukkoon kastikeainekset, 4 dl maitoa ja 8 kl kylmää vettä. Sekoita ja anna kiehua muutaman minuutin ajan.
2. Laita voidellun vuoan pohjalle hieman kastiketta ja päälle lasagnelevyjä. Kokoa kerroksittain pastalevyjä ja kastiketta. Aloita ja lopeta kerrokset kastikkeella. Ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta.
3. Paista uunissa keskitasolla 25-30 minuuttia. Anna lasagnen vetäytyä 5 minuuttia ennen tarjoilua.

Uusia makuelämyksiä saat muokkaamalla reseptiä esim. näin:

  1. Paista 15 viipaloitua herkkusientä valkosipulin kanssa.
  2. Seuraa tämän jälkeen valmistusohjeita.
  3. Juustokuorrute: Sekoita juustoraaste yhden pilkotun chilin ja pähkinärouheen kanssa. Ripottele seos lasagen päälle ennen uuniin laittoa.

Säilytys

Kuivassa huoneenlämmössä

Lajittelu

Kotelo kartonkeihin. Pussi pehmeisiin muoveihin / sekajätteisiin.

Ravintosisältö

Ravintosisältö  
per 100g
per annos** (390g)
% * per annos
Energiaa 
560kJ / 140kcal
2300kJ / 550kcal
28 %
Proteiinia 
9g
35g
70 %
Hiilihydraatteja 
11g
43g
17 %
Josta sokereita 
2,5g
10g
11 %
Rasvaa 
6g
23g
33 %
Josta tyydyttyneitä rasvahappoja 
2,5g
10g
50 %
Ravintokuitua 
0,9g
2,5g
Suola 
0,45g
1,8g
30 %
*GDA = aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ / 2 000 kcal). ** Ohjeen mukaan valmistetussa ruoassa on käytetty maitoa (1,5% rasvaa), Becel (82% rasvaa), jauhelihaa (10% rasvaa).