Pohjois-afrikkalainen broileripata

00
(Arvostele resepti klikkaamalla tähtiä)
Kun padan kannen avaa, nousee ilmaan pehmeä mausteinen ja täyteläisen kanelinen tuoksu. Broilerin palat muhivat kana-sahramiliemessä mureiksi ja kun joukkoon lisätään creme fraiche, tämä broileripata vie sydämen mennessään.
Valmistelu
20 min
Valmistusaika
140 min
Vaikeustaso
Keskivaikea
Annoksia
4

Näitä tarvitset

1 500 g
broileri
2
sipulia
4
valkosipulinkynttä
5
perunaa
2 rkl
oliiviöljyä
1,5 tl
suolaa
1 dl
manteleita
0,5 dl
keltaisia rusinoita
1 tl
juustokuminaa
0,5 g
sahramia
1/2
kanelitanko
1/2
sitruunan mehu
5 dl
vettä
1
Knorr "Fond du chef" -kana-annosfondi
10 kpl
suurta kivellistä vihreää oliivia
150 g
Créme Fraîche
s12