Paella jättikatkaravuilla

00
(Arvostele resepti klikkaamalla tähtiä)
Sharing on hauska tapa syödä yhdessä samasta padasta. Hauskinta se on hyvässä seurassa ystävien kesken. Herkullinen ja helppo paella jättikatkaravuilla valmistetaan kalaliemeen ja valkoviiniin ja maustetaan sahramilla. Päälle ripotellaan iso kasa pannulla paahdettuja jättikatkarapuja.
Valmistelu
30 min
Valmistusaika
30 min
Vaikeustaso
Keskivaikea
Annoksia
6

Näitä tarvitset

500 g
jättikatkaravun pyrstöjä
1 rkl
soijaa
¼ tl
cayennepippuria
2
sitruunaa
1 l
vettä
2
Knorr "Fond Du Chef" kalaliemi -annosfondia
2
kevätsipulia tai ½ purjo
oliiviöljyä
5 dl
paella- tai risottoriisiä
2 ½ dl
kuivaa valkoviiniä
1 tl
suolaa
1 tl
valkopippuria
5 g
sahramia
200 g
pimentos de padron -paprikoita (tai 2 kpl vihreää paprikaa lohkoina)
lehtipersiljaa
Lisäksi:
maalaisleipää