Kananmunat gelée eli Lohi-kananmuna-hyytelöpurkit

00
(Arvostele resepti klikkaamalla tähtiä)
Kananmunat gelée on klassinen ranskalainen alkupala, jossa pehmeä kananmuna, kylmäsavulohi ja punasipuli saavat seurakseen herkullisen valkoviinillä maustetun kalaliemihyytelön. Annokset ovat näyttävä tarjottava seisovaan pöytään tai juhlaillalliselle.
Valmistelu
30 min
Valmistusaika
240 min
Vaikeustaso
Keskivaikea
Annoksia
6

Näitä tarvitset

6
kananmunaa, koko s
3
liivatelehteä
4 dl
vettä
1
Knorr "Fond du chef" kalaliemi -annosfondi
1 dl
kuivaa valkoviiniä
120 g
viipaloitua kylmäsavulohta
1 ruukku
ruohosipulia
1 ruukku
lehtipersiljaa
6 kpl
n. 1,5 dl vetoista lasipurkkia
s23