Chili sin carne

00
(Arvostele resepti klikkaamalla tähtiä)
Tulinen ja maukas chili sin carne valmistetaan alusta saakka liottamalla pavut ja keittämällä ne maukkaassa "Fond du chef" -kasvisliemessä. Valmiin padan päälle sulatetaan cheddaria ja chili dippaillaan isosta padasta nachojen kanssa.
Valmistelu
480 min
Valmistusaika
110 min
Vaikeustaso
Keskivaikea
Annoksia
4

Näitä tarvitset

2 dl
kuivattuja kidneypapuja (200 g)
1 dl
kuivattuja kikherneitä (100 g)
1,5 l
vettä
3
Knorr "Fond du chef" -kasvis-annosfondia
1
keltainen paprika
1
punainen paprika
2
sipulia
1 varsi
varsiselleriä
4
valkosipulinkynttä
2
punaista chiliä
1 ruukku
korianteria
500 g
tomaattimurskaa
200 g
paseerattua tomaattia
175 g
cheddar-juustoraastetta
2 tl
juustokuminaa
3 tl
savupaprikajauhetta
1 tl
suolaa
s14