Ankkaterriini amuse bouche

00
(Arvostele resepti klikkaamalla tähtiä)
Tämä rustiikkinen amuse bouche on yhdistelmä ranskalaisia maalaismakuja. Ankankoipipalat portviinillä maustetussa hyytelössä rapean maalaisleivän kanssa ovat mieleenpainuva herkku tunnelmallisessa juhlapöydässä.
Valmistelu
45 min
Valmistusaika
480 min
Vaikeustaso
Haastava
Annoksia
36

Näitä tarvitset

4
liivatelehteä
3 ½ dl
vettä
1
Knorr "Fond du Chef" kanaliemi -annosfondi
½ tl
suolaa
½ dl
portviiniä
1
punasipuli
tuoretta timjamia
1
ankankoipi confit -säilyke (kaksi koipea)
vaaleaa maalaisleipää
oliiviöljyä
1
iso valkosipulinkynsi
karpalohilloa
200 g
karpaloita (tuoreita tai pakasteesta)
s44