Tomaattikeitto Mozzarella-juustolla

Tomaattikeitto mozzarellalla sekä ripauksella balsamiviinietikkaa. Lämmitä ja nauti sellaisenaan tai lisää joukkoon mieleisiä lisukkeita.

  • Lisää keittoon tortelliineja ja mausta tuoreella basilikalla.
  • Lisää keittoon grillattuja kanapaloja ja ripottele pinnalle oliiveja.

Ainesosat

Tomaatti* 51 %, vesi, KERMA, sipuli, sokeri, kasviöljyt (ekstra-neitsytoliiviöljy, auringonkukkaöljy), muunnettu tärkkelys, JUUSTOJAUHE (josta 0,6 % MOZZARELLAJUUSTOA), VOI, suola, KIRNUMAITOJAUHE, etikka, valkosipuli, rasvaton MAITOJAUHE, maltodekstriini, basilika, herajauhe (MAITO), happamuudensäätöaine (maitohappo), balsamiviinietikkajauhe (viinietikka, rypelämehu), mauste. 
Saattaa sisältää jäämiä gluteenista, selleristä, kananmunasta ja sinapista.*Kestävillä viljelysmenetelmillä kasvatetuista tomaateista.

Suositus

Tarkista ainesosat pakkauksesta mahdollisten muutosten vuoksi.

Paino 

500ml

Annoksia

2

Valmistus

  • Kattilassa: Ravista pakkausta ja kaada sisältö kattilaan. Kuumenna keittoa liedellä miedolla lämmöllä. Sekoita välillä.
  • Mikrossa: Lämmitä keitto mikron kestävällä lautasella 2 - 3 minuuttia täydellä teholla. Lämmitysaika vaihtelee mikroaaltouunin tehosta riippuen.

Säilytys

Avaamattomana huoneenlämmössä. Avattuna jääkaapissa 2 vrk.

Lajittelu

Pakkaus kartonkeihin.

Ravintosisältö

Ravintosisältö  
per 100 ml
per annos**
per annos**
Energiaa 
268kJ / 64kcal
670kJ / 160kcal
8 %
Proteiinia 
1,0g
2,5g
5 %
Hiilihydraatteja 
5,7g
14g
5 %
Josta sokereita 
4,2g
11g
12 %
Rasvaa 
4,1g
10g
14 %
Josta tyydyttyneitä rasvahappoja 
1,7g
4,3g
22 %
Ravintokuitua 
<0,5g
1,1g
Suola 
0,8g
1,9g
32 %
* % aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ / 2 000 kcal). **1 annos = 250ml