Luomu tomaattikeitto (1L)

Knorr Luomu tomaattikeitto on raikasta, täyteläistä ja aina herkullista. Luomu tomaattikeiton salaisuus on parhaissa, kypsinä poimituissa tomaateissa, jotka ovat täynnä runsasta kesän makua. Keiton valmistuksessa on käytetty huolella valikoituja luomutomaatteja. Keitto on maustettu tasapainoisesti ja se maistuu koko perheelle. Luomu tomaattikeiton tiivis pakkaus säilyttää maut tuoreina. Herkullinen tomaattikeittoateria valmistuu hetkessä.

Ainesosat

Kasvikset[1] 55 % (tomaatti 45 %, porkkana 4 %, sipuli, JUURISELLERI), vesi, tomaattimehu[1], KERMA[1] 2,7 %, maissitärkkelys[1], ruokosokeri[1], VOI[1], suola, hiivauute, sitruunamehutiiviste[1], mausteet[1] ja yrtit[1] (mm. basilika), valkosipuli[1], luontainen aromi. [1]Luonnonmukaisesti tuotettu.

Suositus

Tarkista ainesosat pakkauksesta mahdollisten muutosten vuoksi.

Paino 

1000ml

Annoksia

3-4

Valmistus

  • Kattilassa: Ravista pakkausta ja kaada sisältö kattilaan. Kuumenna keittoa liedellä miedolla lämmöllä. Sekoita välillä.
  • Mikrossa: Lämmitä keitto mikron kestävällä lautasella 2 - 3 minuuttia täydellä teholla. Lämmitysaika vaihtelee mikroaaltouunin tehosta riippuen.

Säilytys

Avaamattomana huoneenlämmössä. Avattuna jääkaapissa 2 vrk.

Lajittelu

Pakkaus kartonkeihin.

Ravintosisältö

Ravintosisältö  
per 100g/ml
Energiaa 
185kJ / 44kcal
Proteiinia 
0,9g
Hiilihydraatteja 
5,9g
Josta sokereita 
3,7g
Rasvaa 
1,8g
Josta tyydyttyneitä rasvahappoja 
1g
Suola 
0,67g