Ruskeakastike

Knorr Ruskeakastike on suomalaisen keittiön klassikko, joka täydentää kaikkien liharuokien makua. Ruskeakastike sopii loistavasti jauhelihapihvien ja lihapullien lisukkeeksi. Muuntele kastiketta makusi mukaan lisäämällä siihen esim. kantarelleja ja riista-aterian kanssa puolukoita.

Ainesosat

VEHNÄJAUHO, kasviöljyt (auringonkukka- ja maissiöljy), sokeri, perunatärkkelys, suola, aromit (sisältää SELLERIÄ), tomaattisose¹, sipuli¹, LAKTOOSI, OHRAMALLASUUTE, MAITOPROTEIINI, mausteet (mm. mustapippuri), punajuurijauhe¹, maltodekstriini, sitruunamehujauhe, hiivauute. Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, soijaa ja sinappia.

¹Kestävän kehityksen mukaisesti kasvatettuja, lue lisää: www.knorr.fi.

Suositus

Tarkista ainesosat pakkauksesta mahdollisten muutosten vuoksi.

Paino

3x22g

Annoksia

9

Valmistus

  1. Kaada pussin sisältö kattilaan. Lisää 2 dl maitoa ja 1 dl kylmää vettä.
  2. Kuumenna kastike koko ajan sekoittaen ja anna kiehua hiljalleen 2-3 minuuttia.

Säilytys

Kuivassa huoneenlämmössä.

Lajittelu

Pakkaus kartonkeihin. Pussi muoveihin / sekajätteisiin.

 

Ravintosisältö

Ravintosisältö  
per 100ml / annos**
%* per annos
Energiaa 
62 kcal
3%
Proteiinia 
2.9g
6%
Hiilihydraatteja 
7.7.g
3%
Josta sokereita 
4.5g
5%
Rasvaa 
2.1g
3%
Josta tyydyttyneitä rasvahappoja 
0.8g
4%
Ravintokuitua 
<0.5g
Suola 
0.95g
16%