Hollandaisekastike

Knorr Hollandaisekastike ei ole ainoastaan ranskalaisen keittotaidon kultainen klassikko, vaan se on myös kaikkein monipuolisin kastikkeemme. Hollandaisekastike sopii ihanteellisesti kalalle ja kasviksille, mutta sitä voi käyttää pohjana myös uusille makuelämyksille, esim. kaikenlaisten liharuokien kanssa. Hollandaisekastike on helppo valmistaa; lisää vain margariini ja maito.

Ainesosat

VEHNÄJAUHO, palmurasva, perunatärkkelys, suola, kuivattu KANANMUNANKELTUAINEN 5,0 %, LAKTOOSI, maltodekstriini, sipulijauhe, MAITOPROTEIINI, sitruunamehujauhe, hiivauute, mausteet, herajauhe (MAITO), aromi (mm. VEHNÄ, OHRA).
Saattaa sisältää jäämiä selleristä.
Unilever edistää kestävän kehityksen mukaista palmuöljyn tuotantoa.
Lue lisää kestävistä elintavoista Unileverin sivuilta.

Suositus

Tarkista ainesosat pakkauksesta mahdollisten muutosten vuoksi.

Paino

3 x 22g

Annoksia

9 ( 3 x 3dl )

Valmistus

  1. Sulata 50g margariinia kattilassa.
  2. Sekoita pussin sisältö joukkoon huolellisesti ja lisää 2,5 dl maitoa.
  3. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 3 minuuttia koko ajan sekoittaen.

Säilytys

Kuivassa huoneenlämmössä.

Lajittelu

Pakkaus kartonkeihin. Pussi muoveihin / sekajätteisiin.

Ravintosisältö

Ravintosisältö  
per 100ml / annos**
%* per annos
Energiaa 
820kJ / 220kcal
10 %
Proteiinia 
3,6g
7 %
Hiilihydraatteja 
7,5g
3 %
Josta sokereita 
4,7g
5 %
Rasvaa 
17g
24 %
Josta tyydyttyneitä rasvahappoja 
3,7g
19 %
Ravintokuitua 
<0,5g
Suola 
0,85g
14 %
*GDA = aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ / 2 000 kcal). ** 1 annos = 1 dl valmista kastiketta Ohjeen mukaan valmistetussa ruoassa on käytetty maitoa (1,5% rasvaa), Becel (82% rasvaa).