Knorr Mexican Enchiladas ateria-aines

Tee makumatka Meksikoon 30 minuutissa! Knorr Mexican Enchiladas tuo Meksikon rytmikkään maut kotikeittiöösi. Lisää vain proteiini ja tuoreet raaka-aineet ja ateria kahdelle on hetkessä valmis!

Ainesosat

Tortillat (D) 81 %: VEHNÄJAUHO, vesi, palmuöljy*, stabilointiaineet (glyseroli, guarkumi, E466), suola, VEHNÄGLUTEENI, rypälesokeri, nostatusaineet (E450, E500ii), happo (omenahappo), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), VEHNÄKUITU, säilöntäaineet (E202, E282). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, kananmunaa, selleriä ja sinapinsiemeniä.
Marinadi (B) 13 %: Auringonkukkaöljy, tomaattisosejauhe 9,3 %, sipulijauhe, paprika 6,9 %, sokeri, perunatärkkelys, cayennepippuri 4,1 %, mausteet, hiivauute, kokonaan kovetettu rypsiöljy, suola, valkosipulijauhe 2,2 %, aromit, persilja. Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenia, maitoa, kananmunaa, selleriä ja sinappia.
Tomaattikastike (A) 13 %: Tomaattisose 41 %, vesi, porkkana, sokeri, tomaattikuitu, punainen paprika, auringonkukkaöljy, suola, oliiviöljy, aurinkokuivattu tomaatti, rasvaton MAITOJAUHE, hiivauute, sitruunamehutiiviste, mausteet (mm. valkosipuli, sipuli), kasvismehutiiviste (SELLERI, porkkana, purjosipuli, sipuli), oregano, basilika. Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenia, kananmunaa ja sinappia.
Dippimauste (C) 10 %: Sokeri, suola, maltodekstriini, valkosipulijauhe 5 %, mausteet (mm. sipulijauhe, SINAPINSIEMENET), perunatärkkelys, yrtit, sitruunamehujauhe, hunaja, persilja 2,5 %, palmuöljy*, etikka, aromit, muunnettu maissitärkkelys. Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenia, maitoa, kananmunaa ja selleriä. *Unilever edistää kestävän kehityksen mukaista palmuöljyn tuotantoa. Lue lisää.

Suositus

Tarkista ainesosat pakkauksesta mahdollisten muutosten vuoksi.

Paino

254g

Annoksia

2

Valmistus

Pakkaus sisältää tortillat, tomaattikastikkeen, marinadin  ja dippimausteen

Lisää vain:
250 g Broilerifilettä
1 pieni keltainen paprika
125 g ranskankermaa
0,5 dl vettä
1 rkl öljyä
50 g juustoraastetta

1. Laita uuni päälle (200 °C). Kuutioi broilerinfilee, lisää pannuun tilkka öljyä, lisää marinadi ja paista 3 min kunnes broilerinfilee kuutiot ovat kullanruskeita. Suikaloi paprika. Lisää paprika pannulle ja paista vielä 2 min. Lisää 0,5 dl vettä. Sekoita hyvin ja anna hautua 1 min.
2. Sekoita dippimauste ranskankerman kanssa, lisää 1 rkl vettä, sekoita hyvin ja laita jääkaappiin.
3. Sekoita astiassa 5 rkl kiehuvaa vettä ja tomaattikastike.
4. Laita broilerinfilee- ja paprikaseosta tortillojen keskelle. Rullaa tai taita tortillat. Aseta tortillat uunivuokaan, kaada päälle tomaattikastike ja ripottele päälle juustoraastetta.
5. Aseta vuoka kuumaan uuniin ja paista 5-10 min tai kunnes juusto on sulanut. Tarjoile Enchiladat dipin kanssa.

Säilytys

Kuivassa huoneenlämmössä

Lajittelu

Pakkaus kartonkeihin. Pussi pehmeisiin muoveihin / sekajätteisiin.

 

Ravintosisältö

Ravintosisältö  
Per 100 g
Per annos**
%* per annos
Energiaa 
1052kj / 251 kcal
3787kJ/904kcal
45%
Proteiinia 
13g
47g
92%
Hiilihydraatteja 
17g
61g
23%
Josta sokereita 
5,1g
18g
20%
Rasvaa 
14g
50g
71%
Josta tyydyttyneitä rasvahappoja 
6,5g
23g
115%
Ravintokuitua 
2g
7,2g
Suola 
1,1g
4g
65%
*GDA = aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ / 2 000 kcal). ** Ohjeen mukaan valmistetussa ruoassa on käytetty broilerin rintafileetä, punaista paprikaa, ranskankermaa (30% rasvaa), maissiöljyä ja cheddar juustoa (34% rasvaa).