Juustokeitto

Täyteläinen Sveitsiläinen Juustokeitto maistuu sekä alku- että pääruokana. Saat uutta makua juustokeittoon, kun lisäät siihen muskottia, parmankinkkua tai parsakaalia. Juustokeitto on helppo valmistaa, lisää vain vesi.

Ainesosat

Juustojauhe (kypsytetty JUUSTO 17 %, SINIHOMEJUUSTO 15 %, CRESCENZAJUUSTO 4,9 %), VEHNÄJAUHO, LAKTOOSI, suola, tärkkelys, herajauhe (MAITO), hiivauute, aromi (mm MAITO), kurkuma, mausteuute.
Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa ja selleriä. Voimakassuolainen.

Suositus

Tarkista ainesosat pakkauksesta mahdollisten muutosten vuoksi.

Paino

49g

Annoksia

4

Valmistus

Sekoita pussin sisältö 5 dl:aan kylmää vettä. Kiehauta koko ajan sekoittaen. Anna keiton kiehua hiljalleen 2 minuuttia välillä sekoittaen.

Säilytys

Kuivassa huoneenlämmössä

Lajittelu

Pussi sekajätteisiin

Ravintosisältö

Ravintosisältö  
per 100 ml valmista keittoa
per annos**
%* per annos
Energiaa 
184kJ / 44kcal
460kJ / 110kcal
5 %
Proteiinia 
1,5g
3,8g
8 %
Hiilihydraatteja 
4,6g
12g
5 %
Josta sokereita 
1,8g
4,5g
5 %
Rasvaa 
2,1g
5,3g
8 %
Josta tyydyttyneitä rasvahappoja 
1,3g
3,3g
16 %
Ravintokuitua 
<0,5g
<0,5g
-
Suola 
1,0g
2,4g
40 %
* % aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ / 2 000 kcal). **1 annos = 250ml