Ruskeakastike

Knorr Ruskeakastike on suomalaisen keittiön klassikko, joka täydentää kaikkien liharuokien makua. Ruskeakastike sopii loistavasti jauhelihapihvien ja lihapullien lisukkeeksi. Muuntele kastiketta makusi mukaan lisäämällä siihen esim. kantarelleja ja riista-aterian kanssa puolukoita.

Ainesosat

VEHNÄJAUHO, suola, perunatärkkelys, sokeri, palmurasva, aromi (mm. VEHNÄ, OHRA), maltodekstriini, herajauhe (MAITO), tomaattisosejauhe, sipulijauhe, hydrolysoitu kasviproteiini, LAKTOOSI, OHRAMALLASUUTE, stabilointiaine (E 450), karamellisoitu sokerisiirappi, mausteet, punajuurijauhe, sitruunamehujauhe, hedelmäsokeri, SOIJAKASTIKE (SOIJAPAVUT, VEHNÄ), hiivauute.
Saattaa sisältää jäämiä kananmunasta ja selleristä. Voimakassuolainen.
Unilever edistää kestävän kehityksen mukaista palmuöljyn tuotantoa.
Lue lisää: http://www.unilever.fi/sustainable-living/

Suositus

Tarkista ainesosat pakkauksesta mahdollisten muutosten vuoksi.

Paino

3 x 23g

Annoksia

9 ( 3 x 3dl )

Valmistus

  1. Kaada pussin sisältö kattilaan. Lisää 2 dl maitoa ja 1 dl vettä ja sekoita huolellisesti.
  2. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 3 minuuttia koko ajan sekoittaen.

Säilytys

Kuivassa huoneenlämmössä.

Lajittelu

Pakkaus kartonkeihin. Pussi muoveihin / sekajätteisiin.

 

Ravintosisältö

Ravintosisältö  
per 100ml / annos**
%* per annos
Energiaa 
254kJ / 61kcal
3 %
Proteiinia 
3g
6 %
Hiilihydraatteja 
8,3g
3 %
Josta sokereita 
4,7g
5 %
Rasvaa 
1,5g
2 %
Josta tyydyttyneitä rasvahappoja 
1,0g
5 %
Ravintokuitua 
<0,5g
Suola 
1,1g
18 %
*GDA = aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ / 2 000 kcal). ** 1 annos = 1 dl valmista kastiketta Ohjeen mukaan valmistetussa ruoassa on käytetty maitoa (1,5% rasvaa).